Despre noi

Despre noi

          Infiintata in anul 2002, firma TOTAL TECH este furnizor de servicii specializate in instalarea, depanarea si intretinerea echipamentelor de printare si copiere.
          Prin experienta, seriozitatea si profesionalismul echipei TOTAL TECH dorim sa aratam ca se poate realiza un service profesionist in timp record, ridicat la performante maxime pentru orice tip de echipament de birou, la preturi competitive.
Va ajutam sa prelungiti durata de viata a imprimantei, copiatorului sau faxului dumneavoastra punandu-va la dispozitie o gama variata de servicii precum:
  • consumabile pentru imprimante, copiatoare, faxuri, sisteme PC;
  • reumpleri si remanufacturari cartuse;
  • reincarcarea pe loc la sediul firmei a cartuselor;
  • vanzari de copiatoare, calculatoare, imprimante noi si second-hand;
  • service de intretinere si reparatii pentru copiatoare, calculatoare, imprimante;
  • contracte de service lunar sau semestrial;

          Rapiditatea, seriozitatea, calitatea si promptitudinea sunt principalele beneficii de care se bucura clientii nostri, inclusiv suportul nostru telefonic sau la sediul firmei.
Oferim consultanta pentru:
  • achizitionarea celor mai potrivite modele de imprimante, copiatoare, multifunctionale, faxuri sau alte echipamente necesare satisfacerii nevoilor dumneavoastra.
  • achizitionarea cartuselor optime pentru reincarcare (capacitate mare). Acestea le puteti procura pe loc din magazinul nostru sau pe baza unei comenzi procesate in cel mai scurt timp.
         Incheierea unui contract cu firma noastra este avantajos, intrucat beneficiati de o revizie lunara gratuita a echipamentelor prelungind astfel durata de viata si functionarea lor in conditii optime.
         Principalele puncte tari ale firmei noastre sunt: preturile practicate, calitatea serviciilor, timpul de rezolvare a sesizarilor si, cel mai important, faptul ca ne ocupam de toate tipurile de echipamente de birou scapandu-va astfel de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de aparat ce l-ati achizitionat sau doriti sa-l achizitionati.
Continua